Cildinizin mat ve solgun görünmesinden şikayetçiyseniz Antioksidan ve Vitamin Kompleks cilt bakımı yaptırabilirsiniz. Cildin canlanması ve daha sağlıklı görünmesi için detoks etkisi sağlamalısınız. Cildinizdeki detoks etkisi için cilt tipinize uygun serumlar ve maskelerle yapılan cilt bakımı, cilt kalitesini arttırarak daha sağlıklı görünmesini sağlar. Cilt bakımının en önemli amacı, ciltteki hücre yenilenmesini ve vitamin desteğini sağlamaktır. Antioksidan ve Vitamin Kompleks bakımı cildin ana etken maddesi olan C vitamini desteği sağlar. Böylece cilt daha sağlıklı görünür, parlar ve düzensiz renk tonu eşitlenir.

C vitaminin cilde faydası nedir?

C vitamini (L-Askorbik asit,) ince çizgileri, kırışıklıkları, cildin mat görünümünü ve eşit olmayan cilt tonunu tedavi eden güçlü bir antioksidandır. Bölgesel olarak uygulandığında, C vitaminin cildin esnekliğini desteklediği kanıtlanmıştır. Aynı zamanda C vitaminin düzensiz cilt tonunu iyileştirmek ve mat ten rengini aydınlatmak gibi görevleri de vardır.

Tıpkı çoğu antioksidanlar gibi, C vitamini de cildi yatıştırır ve nemlendirir. Günlük hayatın getirdiği kir, makyaj artığı ve yağ birikintilerinin ciltte bıraktığı mat görüntüyü ortadan kaldırır, cildin aydınlanmasını sağlar. Cilt bakımlarında kullanılan % 0,5 ila % 20 konsantrasyonlardaki C vitamininin cildi daha sağlıklı göstererek, hücre yenilenmesi sağlanır.

Antioksidan ve Vitamin Kompleks bakımın etkileri nelerdir?

Antioksidan ve Vitamin Kompleks cilt bakımının amacı cildi aydınlatmak ve daha sağlıklı göstermektir. Antioksidan ve Vitamin Kompleks bakımın ana içeriği C vitaminidir. C vitamini, derideki zararlı serbest radikalleri, ultraviyole radyasyona ve diğer zararlı serbest radikalleri ortadan kaldıran önemli bir antioksidandır. C Firm Maske’nin içeriğinde bulunan C vitamini, Aloe Vera ve Panthenol kahverengi lekelerin aydınlatılmasını ve kolajen uyarılmasını sağlar. Aynı zamanda bu maske, UV hasarına karşı cildi korumayı da hedefler.

Antioksidan ve Vitamin Kompleks cilt bakımı nasıl yapılır?

Antioksidan ve Vitamin Kompleks cilt bakımı tıpkı ismi gibi cildi yenileyen bir bakımdır. Bu cilt bakımında, cilt tiplerine göre yoğun C vitamini (L-Askorbik asit) içeren bir detoks etkili maske veya hiperpigmentasyonda etkili bir maske yapılır. Cilt bakımı, etkili serumlarla zenginleştirilerek cilt sorunlarının tedavi edilmesi amaçlanır. Cilt bakımında tercih edilen maskeler, hücre yenilenmesi ve vitamin desteği açısından oldukça önemli besin kaynaklarıdır. Antioksidan ve Vitamin Kompleks cilt bakımı, ciltte ani bir detoks etkisi göstererek cildin parlamasını sağlar, renk eşitsizliğini düzenler.